Free
Texto

09/04/2019 12:13 (UTC)

CONGRÉS TURISME

Ingressos per compres de turistes de llarga distància creixen 19% a Barcelona

Barcelona, 9 abr. (EFE).- Els ingressos per compres de turistes de llarga distància han crescut un 19% durant el primer trimestre de l'any a Barcelona, gràcies bàsicament a la tirada de l'Any Nou Xinès, la setmana de vacances que tenen els habitants del gegant asiàtic al febrer.

Segons dades de l'operador de tax free Global Blue, el Passeig de Gràcia va concentrar més de sis de cada deu euros de despesa.

El director de Global Blue, Luis Llorca, ha participat en una taula rodona sobre atractius per al turisme de qualitat, que s'ha celebrat aquest dimarts en el marc del "Summit Barcelona: Turisme de Qualitat versus Massificació Turística".

Segons les dades de Global Blue, com més s'allunya un turista del seu país d'origen, més gran és la seva propensió a la despesa i, de fet, el creixement d'ingressos per part de turistes coreans i xinesos, 98% i 19% respectivament fins al març, va contribuir a l'increment total de les vendes per part de turistes de llarga distància que van viatjar a Barcelona durant el primer trimestre de l'any.

En el debat sobre mitjans de pagament, innovació, tecnologia i comunicació, Llorca ha dit que per atreure turistes de qualitat cal anar al país d'origen a buscar-los i aconseguir turistes que repeteixin el viatge i que serveixin de prescriptors.

El director general d'Espanya, Portugal i Andorra d'UnionPay, Luis García Cristóbal, ha explicat que el percentatge de pagaments amb diners en efectiu a Espanya és gairebé el 65%, per la qual cosa "encara hi ha molt recorregut".

Jesús Espuelas, d'Oracle Ibèrica, creu que la tecnologia evolucionarà i ajudarà a arribar a nous mercats, mentre que Jordi Sáez, de Clear Channel, ha apostat per parlar no només de marques sinó també d'informació i comunicació. EFE

ao/fl-mpe

Sugerencias de Producto

Texto
EFECOM
Vídeo
EFE VÍDEO España
Texto
Efedata
Vídeo
EFE VÍDEO Internacional para España
Foto
Gráfico Galicia
Foto
Fototeca
Texto
Text Catalunya
Foto
Gráfico deportes España